Energi

Jobber fremst i det grønne skiftet

Når innovative tech-løsninger møter det grønne skiftet, er resultatet hardslående, tidsbesparande og brukervennlig.

Sammen med våre kunder i energibransjen lager vi oversiktelige og brukevennlige softwareløsninger for komplekse og sammensatte utfordringer.

"Ofte veit ikkje kundane kva løysing dei treng, før dei kontaktar Ilder. Det er vanskeleg å vita kva som er mogleg å få til når det gjeld teknologi og innovasjon. - Fortel oss gjerne om di utfordring eller problemstilling, så finn me ei løysing", seier Tech Lead Knut Marius Sund som leder Mobil Energi prosjektet for Eviny.

Image

Verdifull kompetanse på energiløsninger

I ilder har vi jobbet med en rekke problemstillinger innen energibransjen. Kombinasjonen av bransjekunnskap og teknologisk kompetanse gjør at våre utviklingsteam er en verdifull sparringspartner når det kommer til hvordan problemer skal løses.

⁠⁠

Image

Noen utfordringer vi hjelper energibransjen med.

Effektkalkulator for elektriske byggeplasser
Plattform for nullutslipps byggeplasser som tilbyr nødvendig utstyr, nettforbindelser, batteribanker, og planleggings- og overvåkingsverktøy for å drive byggeplasser effektivt.
Bestillingssystem for grønn hydrogen for å optimalisere arbeidsflyten og oversikt over produksjonen.
Toppsystem/dashboard som gir KPIer og integrasjoner med eksisterende systemer for å forbedre overvåkning og effektivitet

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan bistå med.

Image

Har du en idé du ønsker å lufte?

Ring oss på +47 919 00 239 for en uforpliktende samtale, eller send oss en epost så tar vi kontakt!