Prosjekter

Våre prosjekter

Vi knytter sammen data fra apparater, maskiner og dingser i sanntid, og skaper digitale brukeropplevelser. Vi elsker å skape verdi ved å gjøre det mulig for operatører, eiere og brukere å se og interagere med komplekse løsninger på et enkelt vis.

Bilde av produktet til grasp, en digital silikon-enhet (blå)
Grasp

Grasp er en digital silikon-enhet med et unikt brukergrensesnitt og design. Ved å bruke Grasp kan en enkelt registrere følelser med et håndtrykk. Dette blir videre analysert og fremstilt med avansert programvare og infrastruktur. 

Les mer
Bilde av hvordan Plug kan forbedre overvåkningssystem (IOT)
Plug

Plug har bygget Europas største landstrømanlegg i Bergen, og planlegger å ekspandere nasjonalt og internasjonalt. Vi utvikler deres kontroll- og overvåkingssystem for daglig bruk.

Les mer
Eviny Effektkalkulator
Mobil Energi

Systemet vi utvikler for Eviny og Mobil Energi lar kundene forstå og formidle sitt energibehov på byggeplassen gjennom Effektkalkulatoren. Ulike typer nye elektriske gravemaskiner, lastebiler og kraner spesifiseres og effektbehovet planlegges over tid.

Les mer
En mann og en dame som ser på overvåkning av vindmøller i sanntid på dataskjermer
Ilders IOT-plattform

Vi hjelper bedrifter med digitaliseringen. Her ser vi en prototype av en IoT-plattform for havvind. Den er designet for å gi full oversikt over den viktigste informasjonen. Slik som å aktivere inspeksjonsdroner for å se hvorfor turbinbladene begynte å vibrere nå nettopp.

Les mer