Grasp kunde

Utfordringen

Hvordan kan vi kommunisere følelser vi hadde for flere dager siden på en god måte? Hvordan kan vi hjelpe mennesker med å enklere formidle sine følelser på en måte som er lett å forstå?

Grasp sitt mål er å gjøre kommunikasjon mellom pasient og behandler bedre ved å tillate pasienten å registrere følelsene i sanntid, ikke gjennom diagram, dagbøker, etc. 

Vår løsning

Grasp AS sitt mål er å gjøre kommunikasjon mellom pasient og behandler bedre ved å tillate pasienten å registrere følelsene/opplevelser i sanntid. Grasp er en digital silikon-enhet med et unikt brukergrensesnitt og design. Ved å bruke Grasp kan en enkelt registrere følelser med et håndtrykk. 

Customer profile user interface
Centered image

Applikasjonen

Hvert håndtrykk vil bli logget. Når du er klar kan du laste opp dataen til analyseenheten, og alle trykkene dine vil bli visualisert

Dette vil gi deg en unik innsikt og forståelse og gjøre deg i stand til det se etter spesielle hendelser, tendenser og sammenhenger.

Customer profile user interface

Bruken

Du kan bruke Grasp til å logge opplevelser som smerte, stress, frykt, angst, sorg, kortpustethet, svimmelhet, sult, tilbaketrekning, men også lykke og motivasjon. Det er enkelt å bruke Grasp – bare klem på opplevelsene dine. Grasp vil huske når og hvor lenge du klemte og styrken i klemmen din. Grasp tar vare på opplevelsene dine og viser dem til deg når du vil se dem.

Customer profile user interface