Hero Image

Digitale løsninger som biter fra seg

Vi er ILDERE. Ditt team med problemløsere. Spesialister på digital produktutvikling. 


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Les hva våre kunder sier

Brukerreisen er avgjørende for å lykkes med å utvikle et nytt digitalt produkt. Ilder analyserte behovet til våre kunder, prioriterte og gjorde løsningen så enkel at selv «bestemor» forstår det. Underveis testet vi tjenesten med en klikkbar prototype som sikret at vi tok rette valg. Da vi startet utviklingen gikk alt på skinner.

Camilla Frydenbø
CEO i Lyll AS

llder har vært en uvurderlig partner for Fonn, og har bidratt til å skape et solid og fleksibelt system. I tillegg har de designet et brukergrensesnitt som er så intuitivt at enhver forstår det. Hvis du noen gang trenger hjelp med design, utvikling eller andre IT-prosjekter, kan du være trygg på at Ilder vil være der for deg.

Jan Tore Grindheim
CEO i Fonn

Ilder består av en framoverlent gjeng som tar utfordringer på strak arm. De er svært kompetente, og bryr seg virkelig om å finne gode løsninger på våre problemstillinger. Vi ser at de legger ned svært mye stolthet i jobben, og er genuint opptatt av at løsningene skal fungere optimalt både for oss og kundene våre. Det setter vi pris på.

Eyvind Bohne-Kjersem
leder i Eviny Mobil Energi

Ilder har fokus på å forstå hvilke behov vi som brukere har. Resultatet er Plug Insight, en software som er første stoppested for alle mine øyeblikks behov, da løsningen gir god innsikt i bruk, status, alarmer og historikk. Plug Insight er et viktig verktøy og hjelpemiddel vi benytter i flere deler av organisasjonen, alt fra drift til mer administrative oppgaver.

Bengt Vestvik-Bruknapp
Teknisk drift i Plug AS

llder har utvikla ein effektiv plattform som spissar informasjon om våre medlemsbedrifter på ulike nettstader.Ulike målgrupper kan sjå informasjon tilpassa dei, medan me kjapt oppdaterer informasjonen på ein stad. Samarbeidet med ilder har vore avgjerande for å få til denne løysinga, som gjev stor verdi for både oss og medlemsbedriftene våre.

Nina Ingvaldsen
Dagleg leiar, Bømlo næringsråd

Har du en idé du ønsker å lufte?

Ring oss på +47 919 00 239 for en uforpliktende samtale, eller legg igjen epostadressen din så tar vi kontakt med deg.

Vi deler aldri epostadressen din med andre. Les vår personvernerklæring.

Unike SYSTEMER gir unike muligheter

Vi bygger løsningen for deg

Ved å hente, strukturere og visualisere data, skaper vi smarte digitale brukeropplevelser.

Våre løsninger gir bedre oversikt og beslutningsgrunnlag, effektiviserer drift, øker kundetilfredshet og åpner for nye produkter og inntektskilder.

Content image

Har dere programvare, sensorer eller maskiner som ikke snakker sammen?
Da kan vi samle dataen og bygge ett system for PC, nettbrett, mobil og smartklokke.

Les mer om våre digitale løsninger

Små og store prosjekter

Se hva vi har gjort før

Ilder er stolt av å jobbe med en rekke prosjekter innen ulike bransjer. Se hvordan vi har løst noen av våre kunders utfordringer.

Les mer om våre prosjekter

Hero image

Landstrømsanlegg på nett

landstrømiot

Plug har bygget Europas største landstrømsanlegg i Bergen, og planlegger å ekspandere nasjonalt og internasjonalt. Vi utvikler deres kontroll- og overvåkingssystem for daglig bruk.

Se hva vi gjør med Plug
Hero image

Effektkalkulator

byggeplassiotenergi

Systemet vi utvikler for Eviny og Mobil Energi lar kundene forstå og formidle sitt energibehov på byggeplassen gjennom Effektkalkulatoren.

Se hva vi gjør med Mobil Energi
Hero image

Kommunikasjon gjennom fysisk interaksjon

helseiot

Hvordan kan vi kommunisere følelser vi hadde for flere dager siden på en god måte? Hvordan kan vi hjelpe mennesker med å enklere formidle sine følelser på en måte som er lett å forstå?

Se hva vi gjør med Grasp

Har du en idé du ønsker å lufte?

Ring oss på +47 919 00 239 for en uforpliktende samtale, eller legg igjen epostadressen din så tar vi kontakt med deg.

Vi deler aldri epostadressen din med andre. Les vår personvernerklæring.