Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Les hva våre kunder sier

Ilder analyserte behovet til våre kunder, prioriterte og gjorde løsningen så enkel at selv «bestemor» forstår det.

Camilla Frydenbø
CEO i Lyll AS

llder har vært en uvurderlig partner, og har bidratt til å skape et solid og fleksibelt system med et enkelt brukergrensesnitt.

Jan Tore Grindheim
CEO i Fonn

Ilder består av en framoverlent gjeng som er svært kompetente, og bryr seg virkelig om å finne gode løsninger på våre problemstillinger.

Eyvind Bohne-Kjersem
leder i Eviny Mobil Energi

Ilder har fokus på å forstå hvilke behov vi som brukere har. Resultatet er Plug Insight, en software som er første stoppested for alle mine øyeblikks behov.

Bengt Vestvik-Bruknapp
Teknisk drift i Plug AS

Små og store prosjekter

Se hva vi har gjort før

Ilder er stolt av å jobbe med en rekke prosjekter innen ulike bransjer. Se hvordan vi har løst noen av våre kunders utfordringer.

Les mer om våre prosjekter

Hero image

Landstrømsanlegg på nett

landstrømiot

Plug har bygget Europas største landstrømsanlegg i Bergen, og planlegger å ekspandere nasjonalt og internasjonalt. Vi utvikler deres kontroll- og overvåkingssystem for daglig bruk.

Se hva vi gjør med Plug
Hero image

Effektkalkulator

byggeplassiotenergi

Systemet vi utvikler for Eviny og Mobil Energi lar kundene forstå og formidle sitt energibehov på byggeplassen gjennom Effektkalkulatoren.

Se hva vi gjør med Mobil Energi
Hero image

Prosjektledelse innenfor byggebransjen

byggeplasssamarbeidapp

Ilder AS har vært partner med Fonn.io siden oppstarten av Fonn Construction, en prisvinnende og brukervennlig omfattende plattform for billig og enkel prosjektledelse innenfor byggebransjen.

Se hva vi gjør med Fonn
Hero image

Kommunikasjon gjennom fysisk interaksjon

helseiot

Hvordan kan vi kommunisere følelser vi hadde for flere dager siden på en god måte? Hvordan kan vi hjelpe mennesker med å enklere formidle sine følelser på en måte som er lett å forstå?

Se hva vi gjør med Grasp