Å jobbe i Ilder

⁠Ilder er bygget på tanken om å skape en arbeidsplass der gründerene selv ønsket å jobbe. Dette reflekteres gjennom et svært godt arbeidsmiljø og at vi kun jobber med bærekraftige prosjekter som tar hensyn til neste generasjon.

⁠⁠I Ilder får alle fast ansatte årlig tilbud om å kjøpe aksjer i selskapet.  Vi mener at det er riktig at de som er med å skaper verdiene, altså de ansatte, også skal få mulighet til å ta del i selskapets verdiskapning, og yte direkte innflytelse over selskapets nåtid og framtid.

⁠Hver enkelt i Ilder velger selv hvor vi ønsker å jobbe fra, om det er fra kontoret, fra stuebordet hjemme eller en annen krok av verden. Vi tror på en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

⁠⁠Vi setter trivsel, arbeidsglede og det sosiale høyt. Vår egen sosialkomité, Ilsk, har ansvar for å planlegge og gjennomføre diverse arrangement og aktiviteter i løpet av året.

Bilde av en rosa Ilder

De ansatte eier bedriften

Bilde av en rosa ilder som ser seg rundt

Attraktive betingelser

Bilde av en rosa ilder nr2

Svært godt arbeidsmiljø

Utlyste stillinger

Vi har ingen utlyste stillinger for øyeblikket, men du skal ikke se bort fra av vi ønsker deg på laget likevel. Ta kontakt med en fra ledelsen eller send oss en åpen søknad!

Bilde av ansatte i Ilder foran Plug logoen i Bergen

Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt oss